Jõulukuul peetakse ikka pidu

Nagu eelmise postituse lõpus öeldud, toimus "Sära silma!" inimestel eelmisel neljapäeval, 10. detsembril Vilkla Koolitalus jõulupidu. Meie vahvad vabatahtlikud (kellest räägime järgmises blogipostituses ;) korraldasid imearmsa peo! Kohale jõudes oli kaetud nimeliste kohtadega pikk pidulaud, toas säras kuusk ja selle all ootasid kingipakid. 

 
 

Esimese asjana korjati ära mobiiltelefonid, mis asetati korvi sisse. Noored loobusid oma telefonidest väga kergelt. Peale seda oli aeg enda liigutamiseks - seinal olevalt ekraanilt tuli hoogne tantsukava, mille järgi pidulised hooga tantsima hakkasid. Tantsijate seast valiti välja ja pärjati lindiga "Parimad puusad." Seejärel asuti maitsva piduroa kallale. Toitlustajaks oli Q Catering.

Kui kõht oli head-paremat täis, jätkus õhtu lõbusas, võistluspinget pakkuvas meeleolus: mängiti Kuldvillakut, vanaema lõngakera, kaunistati piparkooke. Ilusaima piparkoogi eest oli välja pandud auhind. Piparkookidega varustas meid Teele Pagar. 

Järsku astus uksest sisse jõuluvana! :) See aga oli selline omamoodi jõuluvana, krutskitega, viskas nalja ja lõbustas kõiki. Kingikotid said etteastete saatel laiali jagatud. Seejärel valiti korvist eelnevalt ära võetud telefonide seast üks välja, mille omanik võitis jällegi toreda auhinna.

Sellega hakkas jõulupidu lõppema, kuid mõnus soe tunne püsis veel sees tükk aega. Paar kohtumist on meil veel selle aastanumbri sees ees.